af Autentical-ekspert Michael Madsen

 

 

Her er listen med 5 unikke seværdigheder der er fyldt med turister, men alligevel et besøg værd:

1) Caminito del Rey

Denne spektakulære sti hængene på klippesiderne er blevet en verdens-seværdighed med 6-800 besøgende hver eneste dag (undtagen mandage). Der er lidt mange mennesker lige på det første stykke, men stien er lang og folk går med forskellig hastighed, så de fordeler sig hurtigt ud og efterhånden kan man gå nogenlunde i fred og ro. Billetter skal bestilles på forhånd på Caminitodelrey.info

2) La Alhambra & Granada

Spaniens største seværdighed og nr. 33 på verdensranglisten. 6600 billetter sælges hver dag og her er masser af kinesiske turister der laver selfies overalt. Den mauriske arkitektur er dog så imponerende og fantastisk at det alligevel er et must når man er i Andalusien. Billetter skal købes i god tid i forvejen på Ticketmaster.es

3) La Mezquita & Cordoba

Den fantastiske gamle moské i Cordoba er helt klart et besøg værd. Ligeså er det jødiske kvarter der omgiver den. Der kommer flere og flere turister til Cordoba, men her er stadigt ikke overfyldt og man behøver ikke at bestille billetter på forhånd.

4) Sevilla

Den historiske bymidte i Sevilla er godt fyldt op med turister. Særligt ved katedralen, hvor der er 30-45 min. kø for at komme ind og derfor bør undgås. Men der er masser af mindre fyldte seværdigheder at besøge i Sevilla, særligt Alcazabar-paladset og dets haveanlæg, men også Plaza de España er et dejligt sted at besøge.

5) El Torcal-naturområdet ved Antequera

El Torcal er blevet ganske velkendt og særligt i weekenderne er her ret mange mennesker. I august måned er her også fyldt på hverdage. Men ellers er her ret dejligt på hverdage, hvor der ikke kommer så mange mennesker. Det er et stort område og en lange vandrerute, så selvom der måtte være nogle slipper man hurtigt fri af dem og kan føle sig helt alene mellem klipperne i den vilde natur.

 

Her er de 3 flottest steder at indkvartere sig i nærheden af Caminito del Rey og El Torcal – indenfor køreafstand af Granada, Cordoba og Sevilla (1½ times kørsel):

Hotel La Posada del Conde
Husk at I fandt den på Autentical! Book den på

Booking.com

La Garganta
Husk at I fandt den på Autentical! Book den på

Booking.com

Finca El Arpa

Book den her på

Autentical

Flere gode tips