af Autentical-ekspert Michael Madsen

 

 

Lige udenfor Antequera, midt i Andalusien, ligger El Torcal-nationalparken oppe på toppen af et bjerg, med udsigt helt til Malaga og Middelhavet på en klar dag. El Torcal bliver også kaldt for Flintstone-land p.g.a. de mange særlige former af klipper overalt.

The spectacular rocks of El Torcal

De fantastiske klippeformationer på El Torcal

De mange forskellige klippe- og bjergformationer tårner op overalt, med fine dale og små stier ind imellem. Samlet udgør de en hel labyrint af stier, som man dog heldigvis ikke farer vildt i, idet vandreruterne er diskret markeret undervejs.

A green valley

En af de grønne dale mellem klipperne

______

Spectacular rocks

Klippeformation

El Torcal er en helt unik naturoplevelser som man ikke bør gå glip af. Den er desværre allerede blevet ret kendt, så her kommer en del mennesker – både lokale og turister – men de spreder sig godt ud, så her langt fra er overrendt. Undgå weekenderne, hvor her et godt fyldt op med mennesker. På hverdage er her ikke så mange mennesker og på mange strækninger føles det som om at man der helt alene midt imellem de storslåede klippeformationer. Undgå også regnvejr og fugtige dag – klipperne bliver meget glatte.

El Torcal

El Torcal

 

Vælg imellem 3 vandreture; en kort, en mellem og en lang tur, der alle 3 tager én igennem de særprægede formationer af klipper og smukke grønne dale.

A cosy little path at El Torcal

En hyggelig lille sti mellem klipperne

 

3 flotte steder at bo i nærheden af Antequera og El Torcal:

Arte de Cozina
Husk at I fandt den på Autentical! Book den på

Booking.com

Convento La Magdalena
Husk at I fandt den på Autentical! Book den på

Booking.com

Finca El Arpa

Book den her på

Autentical

Flere unikke boliger