Michael's tip:

Dette er vores egen finca - og her gør vi vores bedste for at I kan få natur og ægte autentiske oplevelser væk fra masseturismen

Fra 34 € pr. nat pr. person

Den præcise pris findes i bookingkalenderen næsten nederst på denne side.

Lyse indbydende lejligheder i en gammel andalusisk gård – i naturområde uden et hus i sigte

Vi har restaureret en smuk gammel andalusisk gård i Malaga’s sødistrikt, kun 45 min. fra Malaga lufthavn og lige ved den verdensberømte kongesti Caminito del Rey

Her kan sjælen slappe af eller kroppen kan udfordres i de fantastiske omgivelser.

El Arpa tilbyder ialt 6 veludstyrede ferielejligheder beregnet til 2 personer i et grønt miljø på vores smukke 5 hektar store frodige grund lige ned til søen.

Her er noget for enhver livsnyder om så man vælger at slappe af under sydens sol og nyde freden i det andalusiske indland eller at kaste sig ud i nogle af de utallige aktiviteter og muligheder som naturen og hele området byder på og som findes lige uden for døren. Rammerne er sat for en unik ferie i et af de smukkeste områder i Malaga-provinsen.

Her kan du opleve det rigtige Spanien, mens du indånder frisk og ren luft i den fineste natur, omgivet af små hvide landsbyer som summer af liv og hvor tiden virker som om den har stået stille i hundrede år, og mañana-begrebet stadig eksisterer. Her er ikke plads til stress og jag men istedet venlighed og livsnyderi. Men kom selv og oplev det!

I de veludstyrede lejligheder er den smukke gamle spansk landstil bibeholdt og sammen med nyere moderne udstyr er scenen sat til den perfekte ferie.

Lejlighederne er beregnet for 2 personer, bestående af et sove-/opholdsrum med en dobbeltseng, et lille landkøkken udstyret til 4 personer med 4 kogeplader, køle/frys samt eget badeværelse med bruseniche.

Hver lejlighed har sin egen indgang ogforan en lille privat terrasse hvor man kan nyde et dejligt glas spansk vin og udsigten ud over søen.

  Vis boligen til andre

  Navn:

  Email:

  Priser og ledige perioder

  Se pris & kalender

  AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

  Autentical Selected  Oplev det autentiske Andalusien? Send forespørgsel her:

  Stueetagen


  Gæster: 2
  1 badeværelse
  1 soveværelse: 1
  Type: Studio-lejlighed
  1 seng
  Indgang: Privat
  Areal: 25m²
  Licens: A/MA/01851

  Slutrengøring: 49€ (obligatorisk)
  Indtjek: Fra 4:00 PM
  Udtjekning: Før 11:00 AM
  En lejlighed er kørestolsegnet
  Ikke egnet for børn
  Rygning kun udenfor
  Husdyr ej tilladt

  1. Etage:


  Gæster: 2
  1 badeværelse
  1 soveværelse: 1
  Type: Lejlighed
  1 seng
  Indgang: Privat
  Areal: 30m²
  Licens: A/MA/01851

  Slutrengøring: 49€ (obligatorisk)
  Indtjek: Fra 4:00 PM
  Udtjekning: Før 11:00 AM
  Ikke egnet til kørestol
  Ikke egnet for børn
  Rygning kun udenfor
  Husdyr ej tilladt

  Denne finca hedder "El Arpa" og den har egen hjemmeside.

  Besøg El Arpa's egen hjemmeside og book direktte der.

  Giv venligst besked om at I fandt El Arpa på Autentical.dk.

  El Arpa-hjemmesiden

  Book med Autentical

  Vi anvender Your.Rentals fordi det er den bedste booking-platform til de små uopdagede 'hemmeligheder' - selvom den kun er på engelsk.

  Hvad gør Autentical forskellig fra andre?
  Vi er de eneste der omhyggeligt har udvalgt unikke boliger langt væk fra turistområderne. Dermed er vi jeres garanti for at undgå masseturismen på jeres ferie.

  Hvorfor benytter vi Your.Rentals-bookingsystemet?
  Your.Rentals er det foretrukne system for ejere af unikke boliger - de udbyder selv deres boliger og fastsætter selv betingelserne.

  Det er bestemt muligt at undgå turistmasserne på ferien

  Flere unikke boliger AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism
  Studio på 1. sal Soveværelse Køkken Badeværelse Køkken i stueetagen Soveværelse i stueetagen Studio på 1. sal Vores finca i naturområdet ved søen Terasse Søudsigt Terasse Terasse Hængekøje Fællesområdet Velkommen på El Arpa Badeværelse Fællesområdet Fællesområdet Studio på 1. sal Caminito del Rey Ved søen Caminito del Rey Guadalhorce-søen ved søen Studio på 1. sal soveværelse køkken køkken studio på 1. sal badeværelse studio i stueetagen køkken soveværelse fællesområde fællesområde fællesområde fællesområde terasse terasse terasse udsigt morgenmad på terassen udsigt Vores finca ved Guadalhorce-søen Andalusisk finca ved søen Andalusisk gård i naturområde nær Kongestien Caminito del Rey studio på 1. sal fællesområde fællesområde badeværelse fællesområde terasse stien til søen terasse terasse studio på 1. sal fællesområde fællesområde studio på 1. sal studio på 1. sal terasse