af Autentical-ekspert Michael Madsen

 

 

Costa del Sol er overfyldt – overalt! Glem alt om en lille hemmelig strand hvor man kan være helt alene. Den findes ikke længere… Men man kan alligevel godt få en god – og autentisk – oplevelse ud af at tage på stranden.

Chiringuito restaurant at Playamar

Chiringuito-restaurant på Playamar-stranden

“Playamar” hedder stranden mellem Malaga’s lufthavn og Torremolinos. Her er der ca. 1-1½ km. strand hvor der ingen hoteller er – kun nogle rækkehuse, lejligheder og parkeringspladser bagved stranden – og derfor stort set ingen udenlandske turister.

Det betyder ikke at der ingen mennesker er – tværtimod. I hvert fald i week-enderne samt helligdage og i august måned er der helt proppet – men med lokale spaniere; malageños der kommer ud fra storbyen for at tage på stranden. Det betyder ofte høj stemning, masser af aktivitet, liv og glade dage – noget helt andet end at ligge på række med hollandske pensionister!

Sardines grilled at Playamar

Sardiner grillet på Playamar-stranden

På hverdage lidt udenfor sæsonen kan man endog være så heldig at der ikke er ret mange mennesker på Playamar – så man kan få stranden næsten for sig selv. Det er nok et af de eneste steder på Costa del Sol hvor det kan lade sig gøre.

På grund af nærheden til Malaga lufthavn må man naturligvis påregne larm fra startende fly. Man kan jo ikke få det hele…

 

3 fine lejligheder væk fra turisthotellerne – og nær Playamar:

Sea & Sun Apartment
Husk at I fandt den på Autentical! Book den på

Booking.com

2-soveværelse apart Los Alamos
Husk at I fandt den på Autentical! Book den på

Booking.com

Hotel Malaga Picasso (Guadalmar)
Husk at I fandt den på Autentical! Book den på

Booking.com

Flere unikke boliger