Michael's tip:Book med Autentical

Vi finder denne traditionelle finca helt fantastisk for familier eller par der ønsker en bid af naturen, men samtidigt tæt ved en charmerende landsby - og tæt ved kysten.

Fra 20 € pr. nat pr. person

Den præcise pris findes i bookingkalenderen næsten nederst på denne side.

Traditionel, hyggeligt finca med pool til 2-5 prsoner udenfor den hvide landsby Frigiliana, nær Nerja

Et smukt landhus med store, lyse rum og en fantastisk udsigt op imod Frigiliana og Sierra Tejeda-bjergene – såvel som ned til havet. Det har store vinduer og er derfor meget lyst. Terassen har udsigt til både Friliana, bjergene og ned til Middelhavet.

Det er et rummeligt hus med en flot stue med pejs, store vinduer med udsigt til natur og de landlige omgivelser – samt til Middelhavet i det fjerne. På terassen er der spisearrangement, således at I kan indtage jeres måltider udenfor med udsigt op imod den hvide landsby Frigiliana.

Det er det ideelle hus både sommer og vinter. Det er meget lyst og fra alle vinduer er der flot udsigt. Huset er rigtigt hyggeligt, beliggende i et roligt område, men dog tæt på landsbyen. Der er gode parkeringsmuligheder og der er god plads til at børn kan lege ubekymret.

Soveværelserne er yderst komfortable, ét med dobbeltseng på 150cm x 2 meter – og med rigelig plads til at stille op til 2 barnesenge ved siden af hinanden. I det andet soveværelse er der to enkeltsenge på 90 cm. Soveværelserne har indbyggede klædeskabe. Der er pool og solterasse med solsenge. Der forefindes også brætspil samt udendørsspil som f.eks. dart og badminton.

  Vis boligen til andre

  Navn:

  Email:

  Priser og ledige perioder

  Se pris & kalender

  AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

  Autentical Selected  AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

  Oplev det autentiske Andalusien? Send bookings-forespørgsel her:

  Detaljer:


  Villa/Finca
  Areal: 90m²
  4 gæster + 1 yderligere
  2 soveværelser
  3 senge
  1 badeværelse

  Rygning kun udenfor
  Begrænset kørestolsadgang
  Ideelt for børn
  Fester ej tilladt
  Husdyr ej tilladt

  Book med Autentical

  Vi anvender Your.Rentals fordi det er den bedste booking-platform til de små uopdagede 'hemmeligheder' - selvom den kun er på engelsk.

  Tvivl? Spørg Michael

  Hvad gør Autentical forskellig fra andre?
  Vi er de eneste der omhyggeligt har udvalgt unikke boliger langt væk fra turistområderne. Dermed er vi jeres garanti for at undgå masseturismen på jeres ferie.

  Hvorfor benytter vi Your.Rentals-bookingsystemet?
  Your.Rentals er det foretrukne system for ejere af unikke boliger - de udbyder selv deres boliger og fastsætter selv betingelserne.

  · Sikker booking på Your.Rentals platformen. Over 5000 yderst tilfredse gæster har booket siden 2007.

  Det er bestemt muligt at undgå turistmasserne på ferien

  Flere unikke boliger AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism