af Autentical-ekspert Michael Madsen

 

 

Setenil de las Bodegas ligger i Cadiz-provinsen, men ikke langt fra Ronda, som jo ligger i Malaga-provinsen. Ved besøg i Ronda kan det godt anbefales at slippe væk fra alle de kinesiske turister og spise sin frokost i Setenil i stedet for.

Setenil de las Bodegas Huse bygget ind i klipperne

Pas på du ikke støder hovedet imod klipperne når du går på toilettet! Der ligger flere restauranter bygget ind under klipperne og en af dem har gæstetoilettet oppe på 1. sal – lige under klipperne. Her skal man først opad en smal vindeltrappe og herefter bukke hovedet når man træder ind på toilettet – der har ikke været plads til at bygge et lige loft, så klipperne fungerer som loft her…

Setenil de las Bodegas Balcon under klipperne

Hvert år i november måned afholder den spanske legion “La Legión”, som bl.a. holder til i Ronda, parade og opvisning i Setenil de las Bodegas. La Legión har en ganske særlig stil og laver en flot opvisning, så hvis I kan ramme den dag i november så er det en stor oplevelse.

Parade of the Spanish Legion Den spanske legions årlig parade

Floden løber ind igennem byen – og lige nede foran restauranterne under klippen. Her kan man nyde en lokal frokost i dejlige omgivelser – og få en god oplevelse ud af det. Menu-kortet indeholde udelukkende lokalt andalusisk landkøkken – hvilket er særligt godt til tapas: Tip: Hvis I er 4 så bestil 4 forskellige retter og stil dem midt på bordet. Bed så om 4 ekstra tallerkerne, så I alle kan tage noget af det hele; det er faktisk sådan de lokale spiser!

Floden løber lige igennem Setenil de las Bodegas

 

3 unikke steder at bo i nærheden af Setenil de las Bodegas:

Rincon en la Roca
Husk at I fandt den på Autentical! Book den på

Booking.com

Finca Naranja
Husk at I fandt den på Autentical! Book den på

Booking.com

Boabdil Guesthouse (Ronda)
Husk at I fandt den på Autentical! Book den på

Booking.com

Flere unikke boliger