Michael's tip:Book med Autentical

Olvera er en billeskøn by med en majestætisk kirke på toppen af bakken - omgivet af flot landskab med bakker og bjerge i baggrunden.

Fra 24 € pr. nat pr. person

Den præcise pris findes i bookingkalenderen næsten nederst på denne side.

Fedt byhus til 2 personer med en utroligt dejlig patio i den hvide by Olvera, mellem Cadiz, Sevilla og Malaga

Olvera er en af de smukkeste hvide byer i Andalusien, beliggende på toppen af en bakke med udsigt over dalene med olivenlunde. Det er et unikt sted for at inde fred og ro – og her er ikke mange turister. Her kan man nyde det lokale andalusiske byliv med tapas og et glas vin – efter at have besøgt den imponerende borg på toppen.

Når I kommer ind i huset er der først en åben kombineret stue og spisestue, hvor der også er en sofaseng samt et læsehjørne med bøger, blade og TV med DVD. Derfra er der en gang der fører ud til den skønne private patio med solterasse. Indenfor igen er der et fuldt udstyret køkken og badeværelset i stueetagen.

Den originale trappe fører op til soveværelset, som har badeværelse en-suite og helt fantastiske lofter. Udendørsområdet er helt privat og ideel til at nyde solen eller til at spise udenfor under det smukke citrustræ.

Se pris & kalender

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical SelectedAUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Oplev det autentiske Andalusien? Book her:

Detaljer:


Gæster: 2
Badeværelser: 1
Soveværelser: 1
Type: Byhus
Senge: 1
Indgang: privat
Areal: 60m²
Licens: VTAR/CA/00816

Slutrengøring: 29 € (obligatorisk)
Skadesdepositum: 90 €
Lufthavnsservice: 89 €
Indtjek: Fra 4:00 PM
Udtjekning: Før 10:00 AM
Ikke egnet til kørestol
Rygning kun udenfor

Book med Autentical

Vi anvender Your.Rentals fordi det er den bedste booking-platform til de små uopdagede 'hemmeligheder' - selvom den kun er på engelsk.

Tvivl? Spørg Michael

Hvad gør Autentical forskellig fra andre?
Vi er de eneste der omhyggeligt har udvalgt unikke boliger langt væk fra turistområderne. Dermed er vi jeres garanti for at undgå masseturismen på jeres ferie.

Hvorfor benytter vi Your.Rentals-bookingsystemet?
Your.Rentals er det foretrukne system for ejere af unikke boliger - de udbyder selv deres boliger og fastsætter selv betingelserne.

· Sikker booking på Your.Rentals platformen. Over 5000 yderst tilfredse gæster har booket siden 2007.

Det er bestemt muligt at undgå turistmasserne på ferien

Flere unikke boliger AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism
Patio Patio Køkken Soveværelse Kirke i Olvera Badeværelse Den hvide landsby Olvera Stue Patio soveværelse Olvera patio køkken soveværelse kirke i Olvera badeværelse den hvide andalusiske landsby Olvera stue patio patio soveværelse Olvera