Michael's tip:Book med Autentical

Vi finder denne lejlighed - og komplekset - skønt for at nyde det gode lige i en bjerglandsby - lang væk fra turistområderne

Fra 17 € pr. nat pr. person

Den præcise pris findes i bookingkalenderen næsten nederst på denne side.

Skøn lejlighed til 2-4 personer med pool i en hyggelige bjerglandsby nær Granada

Lejlighed i et lille konpleks med fælles pool (8.5mx2.5m), lige i udkanten af den hvide landsby Albuñuelas. Lejligheden har en ligge privat terasse foran huset, parkering i garage, opvarmning og air-condition. Fra balkonen på 1. sal er der en fantastisk udsigt udover omgivelserne.

I stueetagen er der stue samt en lille terasse med udsigt til landsbyen og bjergene, et åbent køkken-alrum, en lille patio, badeværelse og fælles pool. Der er både opvarmning, air-condition og Wifi i komplekset.

På 1. sal er der et soveværelse med dobbeltseng og balkon, et soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med bruseniche.

Albunuelas ligger i den velkendte og smukke Lecrin-dal: Det er en gammel landsby med rødder tilbage til det 10. og 11. århundrede, idet den lå på den rute som såvel Idrisi, den første arabiske geograf, samt Leon, den afrikanske rejsende, tog i starten af forrige årtusinde.

Landbyen ligger nedad skråningerne ned mod floden Rio Santo – og har storslået udsigt igennem kløften og til bjergene Sierra de Albunuelas samt Sierra de las Guajaras. Butikker og restauranter ligger i den øvre del af landsbyen – men altsammen er indenfor gåafstand.

  Vis boligen til andre

  Navn:

  Email:

  Priser og ledige perioder

  Se pris & kalender

  AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

  Autentical Selected  Oplev det autentiske Andalusien? Book her:

  Detaljer


  Type: Lejlighed
  Areal: 60m²
  2-4 gæster
  2 soveværelser
  3 senge
  1 badeværelse
  Licens: VTAR/GR/00587

  Rygning ikke tilladt
  Ikke egnet til kørestol
  Børn er velkomne her
  Fest ej tilladt
  Kæledyr tilladt

  Book med Autentical

  Vi anvender Your.Rentals fordi det er den bedste booking-platform til de små uopdagede 'hemmeligheder' - selvom den kun er på engelsk.

  Hvad gør Autentical forskellig fra andre?
  Vi er de eneste der omhyggeligt har udvalgt unikke boliger langt væk fra turistområderne. Dermed er vi jeres garanti for at undgå masseturismen på jeres ferie.

  Hvorfor benytter vi Your.Rentals-bookingsystemet?
  Your.Rentals er det foretrukne system for ejere af unikke boliger - de udbyder selv deres boliger og fastsætter selv betingelserne.

  · Sikker booking på Your.Rentals platformen. Over 5000 yderst tilfredse gæster har booket siden 2007.

  Det er bestemt muligt at undgå turistmasserne på ferien

  Flere unikke boliger AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism