Your.Rentals Privatlivspolitik
Dette dokument angiver det grundlag, som dine personlige data (herefter benævnt “Dine. Udlejninger”, “vi”, “os” eller “vores”) indsamler fra dig, eller som du giver os, vil blive behandlet af os. Ved at bruge vores hjemmeside (“hjemmeside” eller “websted”) angiver du, at du accepterer denne fortrolighedspolitik.
Your.Rentals driver et administrationssystem for sommerhusudlejning til forvaltere af ferieboliger og gæster (“Platform”).

Your.Rentals ejes og drives af Your.Rentals A/S (“Your.Rentals”), et dansk selskab med CVR-nummer 38123947, med hovedsæde på Vesterbrogade 149, 5. 1620 København V, Danmark.

Denne privatlivspolitik har til formål at informere dig om, hvordan vi behandler personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ikke accepterer nogen del af denne fortrolighedspolitik, kan vi ikke levere platformen eller tjenesterne til dig, og du bør stoppe med at få adgang til platformen og deaktivere din Your.Rentals-konto.

Definitioner
Hvor definitionen af et begreb ikke fremgår af denne privatlivspolitik (såsom “Fortegnelse”, “Overnatning”, “Indhold”, “Tjenester” osv.), skal det gives sin definition som beskrevet i vores Vilkår og betingelser for ejendomsadministratorer .

“Associerede virksomheder” betyder virksomheder, der er forbundet med fælles ejerskab eller kontrol. De kan være finansielle og ikke-finansielle virksomheder.

“Aggregeret information” betyder information om alle vores brugere eller specifikke grupper eller kategorier af brugere, som vi kombinerer, så de ikke længere identificerer eller refererer til en individuel bruger.

“Dataansvarlig” betyder Your.Rentals, den virksomhed, der er ansvarlig for brugen og behandlingen af personlige oplysninger.

“Tredjepart” betyder virksomheder eller personer, der ikke er forbundet med fælles ejerskab eller kontrol (dvs. ikke-tilknyttede selskaber) eller andre ikke-relaterede personer. Tredjeparter kan være finansielle og ikke-finansielle virksomheder eller andre personer end dig og Your.Rentals.

“Personlige oplysninger” betyder oplysninger (som kan omfatte følsomme oplysninger) vedrørende et levende individ, som er eller kan identificeres enten ud fra disse oplysninger eller fra disse oplysninger sammen med andre oplysninger, som er i eller sandsynligvis vil komme i besiddelse af den dataansvarlige.

Hvilke typer oplysninger indsamler vi om vores brugere?
Oplysninger, som du giver os
Vi modtager, opbevarer og behandler oplysninger, herunder personlige oplysninger, som du gør tilgængelige for os, når du tilgår eller bruger vores platform og tjenester. Eksempler omfatter, når du:

udfylde en hvilken som helst formular på platformen, såsom når du registrerer eller opdaterer oplysningerne om din brugerkonto, eller når du angiver ID og andre bekræftelsesoplysninger;

få adgang til eller bruge platformen, såsom at liste overnatninger, foretage eller acceptere reservationer, betale for overnatninger, booke eller betale for tilknyttede tjenester, der kan være tilgængelige (såsom men ikke begrænset til rengøring), skrive kommentarer eller anmeldelser eller kommunikere med andre brugere;

link din konto på et tredjepartswebsted (f.eks. Facebook eller Google) til din Your.Rentals-konto, i hvilket tilfælde vi vil indhente de personlige oplysninger, som du har givet til tredjepartswebstedet, i det omfang det er tilladt af dine indstillinger med Tredjepartswebstedet og autoriseret af dig;

kommunikere med Your.Rentals (f.eks. via e-mail, telefon eller ved at bruge vores online messenger); og

dele oplysninger med en anden bruger.

Vores behandling af sådanne data er nødvendig for udførelsen af den service, vi leverer til dig som defineret i Ejendomsadministratorens vilkår og betingelser (for ejendomsadministratorer) og lejevilkår for gæster (for gæster).

Oplysninger, vi får fra din brug af vores platform
Vi modtager, opbevarer og behandler også oplysninger, muligvis inklusive personlige oplysninger, når du tilgår eller bruger vores platform og tjenester, herunder men ikke begrænset til:

Enhed og mobildata

Når du bruger visse funktioner på platformen fra en stationær computer eller mobilenhed, kan vi modtage, gemme og behandle forskellige typer oplysninger om din placering, herunder generelle oplysninger (f.eks. IP-adresse, postnummer) og mere specifik information (f.eks. GPS- baseret funktionalitet på mobile enheder, der bruges til at få adgang til platformen eller specifikke funktioner på platformen). Hvis du får adgang til platformen via en mobilenhed, og du ikke ønsker, at din enhed skal give os oplysninger om placeringssporing, kan du deaktivere GPS’en eller andre placeringssporingsfunktioner på din enhed, forudsat at din enhed giver dig mulighed for dette. Se din enheds producents instruktioner for yderligere detaljer.

Log data

Kun gæster:
Når du indsender en anmodning om at booke en bolig, overføres dit fulde navn og andre personlige oplysninger, du indtaster på bookingsiden på hver salgskanal, såsom dit telefonnummer og e-mailadresse, sikkert til os og vil blive synlige for ejendommen Bestyrer af enhver fortegnelse, du booker eller anmoder om at booke. Vi deler ikke dit telefonnummer og din e-mailadresse med ejendomsadministratoren, medmindre der er en bekræftet reservation.

Når din anmodning om at booke en bolig accepteres af ejendomsadministratoren, vil vi videregive nogle af dine personlige oplysninger til ejendomsadministratoren og enhver anden bekræftet gæst. Dine fakturerings- og betalingsoplysninger vil dog aldrig blive delt med en anden bruger.

Når du bor på en ejendomsadministrators bolig, kan vi bede dig om at gennemgå ejendomsadministratoren og/eller boligen. Hvis du vælger at give en anmeldelse, kan din anmeldelse være offentlig på platformen og offentliggjort i salgskanaler.

Hvor Your.Rentals er forhandler for din reservation, behandles dit kreditkort eller andre betalingsoplysninger sikkert af vores betalingspartner Stripe Payments Europe, Ltd under vores PCI DSS-kompatible processer.

Både ejendomsforvaltere og gæster:
Du kan linke din konto på en tredjeparts sociale netværksside til din Your.Rentals-konto. Vi henviser til en persons kontakter på disse tredjepartswebsteder som “venner”. Når du opretter denne tilknytning: nogle af de oplysninger, du giver os fra sammenkædningen af dine konti, kan blive offentliggjort på din Your.Rentals-kontoprofil; dine aktiviteter på platformen kan blive vist for dine venner på det pågældende tredjepartswebsted, f. hvis du f.eks. deler din bolig eller dine reservationsoplysninger på det pågældende tredjepartswebsted; de oplysninger, du giver os fra sammenkædningen af dine konti, kan blive gemt, behandlet og transmitteret til forebyggelse af svig og risikovurderingsformål; og offentliggørelsen og visningen af oplysninger, som du giver til Your.Rentals gennem denne linking, er underlagt dine indstillinger og tilladelser på platformen og tredjepartswebstedet.

Your.Rentals kan give dine personlige oplysninger til dets tilknyttede selskaber og deres ansatte for at bruge og behandle dine personlige oplysninger på samme måde og i samme omfang, som vi har tilladelse til i henhold til denne privatlivspolitik. Disse relaterede enheder overholder de samme forpligtelser, som vi har til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til denne privatlivspolitik.

Vi kan også engagere tredjeparter, som kan være placeret uden for EØS, til at levere tjenester til os, herunder men ikke begrænset til teknologitjenester og tjenester for at hjælpe med at bekræfte din identifikation, for at hjælpe med at matche billedet på dit ID med andre billeder af dig selv du sender til os, for at udføre kontrol mod databaser såsom, men ikke begrænset til, offentlige offentlige databaser (hvor det er lovligt tilladt), for ellers at hjælpe os med forebyggelse af svindel og risikovurdering, for at hjælpe os med kundeservice, for at vise målrettede annoncer og for at lette de betalinger eller refusioner, du anmoder om. Vi kan give personlige oplysninger om dig til disse tredjeparter eller give dem adgang til disse personlige oplysninger med det begrænsede formål at tillade dem at levere disse tjenester. Vi vil sikre, at sådanne tredjeparter har kontraktlige forpligtelser til at beskytte disse personlige oplysninger og til ikke at bruge dem til ikke-relaterede formål.

Du anerkender, giver samtykke til og accepterer, at Your.Rentals kan få adgang til, bevare og videregive dine kontooplysninger og kollektivt indhold, hvis det er påkrævet ved lov eller i god tro, at en sådan adgang, bevarelse eller offentliggørelse er rimeligt nødvendig (a) for at svare til krav fremsat mod Your.Rentals; (b) at overholde juridiske processer (f.eks. stævninger og kendelser); (c) at håndhæve og administrere vores aftaler med brugere, såsom Property Managers vilkår og betingelser og denne privatlivspolitik; (d) til forebyggelse af svig, risikovurdering, undersøgelse, kundesupport, produktudvikling og fejlretningsformål; eller (e) for at beskytte rettighederne, ejendom eller personlige sikkerhed for Your.Rentals, dets brugere eller medlemmer af offentligheden.

Vi vil gøre en kommercielt rimelig indsats for at underrette brugere om retshåndhævelsesanmodninger om deres data, medmindre: at give meddelelse er forbudt af selve den juridiske proces, ved retskendelse, vi modtager, eller af gældende lov; eller vi mener, at det ville (a) være nytteløst, (b) være ineffektivt, eller (c) ville skabe en risiko for personskade eller legemsbeskadigelse på en person eller gruppe, eller (d) skabe eller øge risikoen for bedrageri på din .Rentals’ ejendom, dets medlemmer, platformen, applikationen eller tjenesterne (samlet “risikoscenarier”).

I tilfælde, hvor Your.Rentals overholder juridiske anmodninger om brugerdata uden varsel til brugeren af de ovenfor beskrevne årsager, vil Your.Rentals gøre kommercielt rimelige bestræbelser på at underrette denne bruger om anmodningen efter det faktum, hvis vi i god tro beslutter, at vi er ikke længere lovligt forbudt at gøre det, og der er ingen risikoscenarier

Kun gæster:
Når du indsender en anmodning om at booke en bolig, overføres dit fulde navn og andre personlige oplysninger, du indtaster på bookingsiden på hver salgskanal, såsom dit telefonnummer og e-mailadresse, sikkert til os og vil blive synlige for ejendommen Bestyrer af enhver fortegnelse, du booker eller anmoder om at booke. Vi deler ikke dit telefonnummer og din e-mailadresse med ejendomsadministratoren, medmindre der er en bekræftet reservation.

Når din anmodning om at booke en bolig accepteres af ejendomsadministratoren, vil vi videregive nogle af dine personlige oplysninger til ejendomsadministratoren og enhver anden bekræftet gæst. Dine fakturerings- og betalingsoplysninger vil dog aldrig blive delt med en anden bruger.

Når du bor på en ejendomsadministrators bolig, kan vi bede dig om at gennemgå ejendomsadministratoren og/eller boligen. Hvis du vælger at give en anmeldelse, kan din anmeldelse være offentlig på platformen og offentliggjort i salgskanaler.

Hvor Your.Rentals er forhandler for din reservation, behandles dit kreditkort eller andre betalingsoplysninger sikkert af vores betalingspartner Stripe Payments Europe, Ltd under vores PCI DSS-kompatible processer.

Både ejendomsforvaltere og gæster:
Du kan linke din konto på en tredjeparts sociale netværksside til din Your.Rentals-konto. Vi henviser til en persons kontakter på disse tredjepartswebsteder som “venner”. Når du opretter denne tilknytning: nogle af de oplysninger, du giver os fra sammenkædningen af dine konti, kan blive offentliggjort på din Your.Rentals-kontoprofil; dine aktiviteter på platformen kan blive vist for dine venner på det pågældende tredjepartswebsted, f. hvis du f.eks. deler din bolig eller dine reservationsoplysninger på det pågældende tredjepartswebsted; de oplysninger, du giver os fra sammenkædningen af dine konti, kan blive gemt, behandlet og transmitteret til forebyggelse af svig og risikovurderingsformål; og offentliggørelsen og visningen af oplysninger, som du giver til Your.Rentals gennem denne linking, er underlagt dine indstillinger og tilladelser på platformen og tredjepartswebstedet.

Your.Rentals kan give dine personlige oplysninger til dets tilknyttede selskaber og deres ansatte for at bruge og behandle dine personlige oplysninger på samme måde og i samme omfang, som vi har tilladelse til i henhold til denne privatlivspolitik. Disse relaterede enheder overholder de samme forpligtelser, som vi har til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til denne privatlivspolitik.

Vi kan også engagere tredjeparter, som kan være placeret uden for EØS, til at levere tjenester til os, herunder men ikke begrænset til teknologitjenester og tjenester for at hjælpe med at bekræfte din identifikation, for at hjælpe med at matche billedet på dit ID med andre billeder af dig selv du sender til os, for at udføre kontrol mod databaser såsom, men ikke begrænset til, offentlige offentlige databaser (hvor det er lovligt tilladt), for ellers at hjælpe os med forebyggelse af svindel og risikovurdering, for at hjælpe os med kundeservice, for at vise målrettede annoncer og for at lette de betalinger eller refusioner, du anmoder om. Vi kan give personlige oplysninger om dig til disse tredjeparter eller give dem adgang til disse personlige oplysninger med det begrænsede formål at tillade dem at levere disse tjenester. Vi vil sikre, at sådanne tredjeparter har kontraktlige forpligtelser til at beskytte disse personlige oplysninger og til ikke at bruge dem til ikke-relaterede formål.

Du anerkender, giver samtykke til og accepterer, at Your.Rentals kan få adgang til, bevare og videregive dine kontooplysninger og kollektivt indhold, hvis det er påkrævet ved lov eller i god tro, at en sådan adgang, bevarelse eller offentliggørelse er rimeligt nødvendig (a) for at svare til krav fremsat mod Your.Rentals; (b) at overholde juridiske processer (f.eks. stævninger og kendelser); (c) at håndhæve og administrere vores aftaler med brugere, såsom Property Managers vilkår og betingelser og denne privatlivspolitik; (d) til forebyggelse af svig, risikovurdering, undersøgelse, kundesupport, produktudvikling og fejlretningsformål; eller (e) for at beskytte rettighederne, ejendom eller personlige sikkerhed for Your.Rentals, dets brugere eller medlemmer af offentligheden.

Vi vil gøre en kommercielt rimelig indsats for at underrette brugere om retshåndhævelsesanmodninger om deres data, medmindre: at give meddelelse er forbudt af selve den juridiske proces, ved retskendelse, vi modtager, eller af gældende lov; eller vi mener, at det ville (a) være nytteløst, (b) være ineffektivt, eller (c) ville skabe en risiko for personskade eller legemsbeskadigelse på en person eller gruppe, eller (d) skabe eller øge risikoen for bedrageri på din .Rentals’ ejendom, dets medlemmer, platformen, applikationen eller tjenesterne (samlet “risikoscenarier”).

I tilfælde, hvor Your.Rentals overholder juridiske anmodninger om brugerdata uden varsel til brugeren af de ovenfor beskrevne årsager, vil Your.Rentals gøre kommercielt rimelige bestræbelser på at underrette denne bruger om anmodningen efter det faktum, hvis vi i god tro beslutter, at vi er ikke længere lovligt forbudt at gøre det, og der er ingen risikoscenarier

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism