Find det virkeligt autentiske. Vi hjælper jer i jagten på de perfekte steder at inkvartere jer – langt væk fra de overrendte turistområder.

Masseturismen er ødelæggende, derfor hjælper vi bevidste rejsende med indsigt og unikke boliger væk fra turistdestinationerne, så de kan få autentiske oplevelser på rejsen og gøre en forskel i lokalområdet.

I fortjerner bedre end at ende på overfyldte steder, blive behandlet som turist eller gennet rundt i flokke. Alle har ret til at opleve lokalsamfundene og få autentiske oplevelser på rejsen.

Masseturismen er både ødelæggende og uønsket mange steder – fordi den har taget overhånd. Gør en forskel ved at lægge jeres penge i små lokalsamfund, hvor der er behov for dem – og hvor I er velkomne.

Vi hjælper jer med gode tips, lokal indsigt og en unik bolig til rejsen, således at I kan få de ganske særlige og autentiske oplevelser I ønsker jer.

Vi har hjulpet rejsende til unikke og autentiske oplevelser igennem de sidste 11 år og vores gæster bliver altid positivt overraskede over ikke at blive behandlet som turist, når de kommer rundt i lokalområderne, men derimod at blive respekteret som spændende og eksotiske udlændinge – hvor folk er glade for at vise deres lokalområde frem – det er deres stolthed I kommer til at opleve.

Hvis I vil vide mere om os, så læs vores historie her: Læs mere.

Rikke & Michael er Autentical