af Autentical-ekspert Michael Madsen

 

 

Her er listen med 6 seværdigheder der er proppet med turister og ikke er et besøg værd:

1) Gibraltar

Et lille stykke Storbritannien, ja. Men her er reelt ikke meget at opleve – og hvis I vil op for at se udsigten og aberne på klippen så bliver I flået i turistfælder for blot at komme til at vade rundt imellem alle turisterne… Læs artiklen om Gibraltar her.

2) Mijas

Er blot en af de mange smukke hvide andalusiske landsbyer – men den med flest turister. Her er alt designet til turister og der er souvenirbutikker overalt.

3) Nerja & Frigiliana

Nerja er blot endnu en turistby med voldsomt mange mennesker. Frigiliana er faktisk meget hyggelig, men med den stærk stigende turiststrøm er det ikke ligefrem uberørt land længere…

4) Marbella & Puerto Banus

Den gamle bydel i Marbella er ret fin, men desværre fuldstændigt overrendt af turister. I Puerto Banus kan man se Ferrarier og kæmpe-yachts, men ellers er her kun turister at se.

5) Benalmadena & Puerto Marina

Puerto Marina yacht-havnen var engang rigtig flot og med unik arkitektur. Nu er den desværre så nedslidt at den ikke længere er flot – og så vælter her med turister.

6) Katedralen og dens tårn i Sevilla

Katedralen i Sevilla er gigantisk stor og fantastisk. Men køen for at få billetter ved indgangen er ligeså gigantisk stor – og ligeså er køen for at komme op i kirketårnet. Påberegn min. 30-45 min. ventetid i hver kø. Der er så meget andet at opleve i Sevilla, så lad være med at spilde tiden i køen ved katedralen.

Flere gode tips