Overalt er rejsene blevet dødtrætte af alle turisterne på overfyldte destinationer og pakkede seværdigheder. Nu bevæger de sig væk fra turistræset og ud der hvor de lokale selv kommer – for at opleve noget unikt og finde autentiske oplevelser der hvor ingen turister kommer.

Efterhånden oplever man masser af mennesker, voldsom trafik, støj og turistfælder alle steder – og der er kinesiske turister der bevæger sig rund i flokke og laver selfies overalt. Det tager de spændende ud af selv de mest interessante seværdigheder og ødelægger ferie-oplevelsen for masser af mennesker når de føler sig skubbet rundt som kvæg i indhegninger – eller når de bliver forfulgt af ivrige turistsælgere i Sydeuropa som tiltaler dem på tysk eller engelsk.

Nu er der kommet en modreaktion – en ny trend hvor man planlægger rejsen på forhånd således at man undgår de overfyldte steder og slipper fri af alle turisterne. Det handler om at komme ud imellem de lokale og finde frem til de virkeligt unikke, autentiske oplevelser ude i landsbyerne og i naturen. Det handler også om at opleve nogle af de knap så kendte seværdigheder, som er gemt lidt væk og ligger lidt væk fra der hvor alle valfarter hen. Der er næsten uanede muligheder for autentiske oplevelser hvis blot der bliver planlagt efter det.

Det nye værktøj der er kommet til planlægning af ferie med autentiske oplevelser hedder AUTENTICAL. Det er et netværk af lokale sider drevet af folk på stedet som kender til alle de små hemmeligheder der gemmer sig derude – såvel de små unikke oplevelser som de originale, fine overnatningsmuligheder, som også udgør en vigtig del af autenticiteten på ferien. Ferieboliger og anden overnatning kan bookes direkte på siden, hvormed man bidrager til udviklingen af de ellers gratis sider.

På AUTENTICAL søger vi efter det autentiske – for at finde de ægte og originale ingredienser til rejsen.Vi finder frem til de små, hyggelige steder – langt væk fra masseturismen. Steder hvor der ingen turister er – kun de lokale og/eller uberørt natur

Vi muliggør naturlige og unikke oplevelser – og gør det muligt for dig at opleve det lokale liv. På egen hånd!

Vi har ingen guider og ingen udflugter. Vi beskriver blot steder der ikke er overrendt og steder uden alt for mange turister. Vi forsøger at slippe væk fra masserne, væk fra trafikken og væk fra larmen.

Her kan du finde de unikke oplevelser der er blevet så enormt svære at finde frem til. Her bliver ferien til en rejse mod det ekstraordinære og de ganske særlige oplevelser.

Oplev det autentiske