Mette og Henrik ved søen under deres ophold her

 

Vores gæster siger:

Vi havde en fantastisk uges ferie med afslapning og vandreture i området

“Det er et rigtig dejligt sted med masser af ro og en fantastisk udsigt over søen. Det at kunne være sig selv og lave sin egen mad med lokale råvare og god vin. Vi så en masse fugle, ørne og gribbe når vi sad på terrassen og på vores vandreture, der så vi også et stenbukkepar på nært hold.”

Mette & Henrik Tørnes (Espergærde)

En virkelig dejlig uge, midt i en fantastisk natur

“Hyggelige lejligheder med fantastisk udsigt. Tak for jeres hjælpsomhed Rikke og Michael”

Else Marie Rask & Jørgen Lund Andersen (Aulum)

Vi kommer bestemt tilbage

“Tilbage i Danmark kan vi nok ikke komme i tanke om en mere afslappende uge, end den vi tilbragte hos jer. Et helt vidunderligt og fredfyldt sted, hvor dagene egentlig blot kan gå med at nyde udsigten fra terrassen. Det ville dog være at snyde sig selv for store oplevelser i den ligeså fantastiske omegn.”

Joan & Per Hoffmann (Bagsværd)

Vi nød naturen og den velsignende ro

“Og den pragtfulde udsigt fra terrassen. Lejligheden i top med god kunst på væggene. Gode muligheder for spændende gastronomi både i eget køkken og i de små omkringliggende byer. Stor tak til det søde værtspar der altid er parat med hjælp og gode råd.”

Gunver & Jacob Langkilde-Lauesen (Odense)

Ingen masseturisme

“Fincaen ligger et roligt sted, fint beliggende i et flot og spændende naturområde. Ingen masseturisme, men gode muligheder for ægte oplevelser i nærområdet og i de nærmeste byer.”

Karin & Per Staanum (Lystrup)

Vi vender gerne tilbage til fincaen

“Fincaen har for os været det perfekte udgangspunkt for en fantastisk ferieoplevelse. Vi har nydt vandreture i utroligt varieret terræn, at vi på få timer kunne køre til Alhambra og op på toppen af Sierra Nevada, at tage lækre råvarer og god vin med hjem til tilberedning i lejligheden, at ligge i solen i den lille mandellund.”

Bodil Dahl & Henrik Kjærsgaard (Hjortshøj)

Et roligt og smukt sted

“Fincaen ligger et roligt, og smukt sted, der er perfekt som udgangspunkt for ture til mange spændende kulturbyer og naturperler + Gibraltar, som er køreturen værd. Tak til Rikke og Michael for god service!”

Hanne & Ole Møller (Aulum)

Naturen er uden grænser for oplevelser!

“Vi kom hjem til DK med rygsækken fuld af gode naturoplevelser (rigtigt dejligt) og naturen er uden grænser for oplevelser! Jesper & jeg var glade for at få den mulighed for at berette jer om hvor mange dyr der befinder sig i jeres område.”

Jeanet Mårslet & Jesper Kølbæk (Børkop)

Jeg glæder mig til at komme igen

“Jeg havde en vidunderlig uge, hvor jeg vandrede i området, som er meget spændende. Lejligheden var super, og udsigten smuk døgnet rundt.”

Tina Aggeboe (Hjørring)

Fine vandreture i omegnen

“Vi nød stedets stilhed uden forstyrrende musik og gadelarm. Lejligheden er særdeles god og udsigten uden lige. Skønt sted. Vi kørte dejlige ture i omegnen og brugte også mange dage på fine vandreture i omegnen – men det var meget varmt.”

Kate & Ole Braamunk (Frederiksværk)

Vi har slået tiden fra, koblet af og fået vores batterier ladet op igen

“Vi har oplevet din stilhed, din skønhed og din varme. Bliv ved med det. Det har været en stor oplevelse for os at køre i landskabet, besøge en masse seværdigheder og mange byer. Vi har nydt aftenerne på terassen med en go’ flaske rødvin og se solen langsomt gå ned og farverne i landskabet skifter.”

Dorte Sørensen & Eigil Pedersen (Kolding)

Dejligt sted for naturmenesker

“Fincaen er et rigtigt dejligt sted for naturmenesker. Der er mulighed for total afslapning i rolige omgivelser og der mulighed for gode trave og cykelture. Michael og Rikke vil gøre alt for at gøre det til en dejlig oplevelse.”

Lisbeth & Hans Lundgaard (Haarby)