Vi er et dansk par der, som de fleste udlændinge, startede med at bo ved kysten, tæt på by, strand samt et væld af internationale restauranter og shoppingmuligheder. Efter nogle år blev vi grebet af trangen til at søge længere ind i landet og opleve et mere autentisk Spanien. Vi brugte mange weekender på at kører rundt til forskellige områder, og med tiden gik turene længere og længere ind i landet.

Fascinationen for indlandet tog ingen ende; den smukke natur, bjergene, søerne, skovene og de sølvblinkende olivenlunde med små fincaer og store hvidkalkede cortijo’er. Landsbyer med nysgerrige og hjælpsomme beboere. Spisesteder med traditionel mad lavet fra bunden og med de lokale råvarer, samt spaniernes engagementet i alle de lokale byfester og katolske festligheder.

14 år er gået og vi lærer, fascineres og overraskes stadig. Vi har for længe siden fundet vores eget sted, vores egen finca, vores egen landsby, vores egne lokale folk, og vil gerne give den mulighed videre, så vores gæster kan få bare en lille del af alle de smukke, fascinerende og hjertegribende oplevelser der findes, ved at bo iblandt de lokale i det virkelige Andalusien.

Autentiske og unikke boliger

Rikke & Michael

 

Fincaer, landhuse og byhuse

Vi har købt og restaureret den gamle andalusiske gård “El Arpa” i Malaga’s sødistrikt, hvor vi udlejer lejligheder til vandrere, fuglekiggere og andre naturinteresserede – her bor vi også selv.

Da interessen for El Arpa blev så stor, at vi ikke længere havde plads til alle dem der forespurgte her, begyndte vi at leje boliger ud for andre husejere – og har nu gjort det i 10 år.

Det startede med huse i vores område, men det bredte sig hurtigt til andre steder inde i landet, i hele Andalusien – samt til kysterne.

Først spurgte vores naboer, familie, venner og bekendte om vi ville leje deres ferieboliger ud og siden da har de anbefalet os videre og vi har nu et bredt netværk af husejere som vi har udlejet for i nogle år og kan stole på leverer flotte, rene, sikre og helt unikke ferieboliger til vores gæster.

Klik her for at se vores hjemmeside for El Arpa.

 

Vores egen finca

Idéen om unikke ferieboliger tager vi med os fra vores egen finca, hvor vi har lagt al vores energi i at skabe de perfekte omgivelser for en dejlig ferie ude i naturen mellem bjerge og søer.

Det er en mere end 100 år gammel gård, så den har naturligvis masser af andalusiske særpræg og historie.

De 6 studiolejligheder til 2 personer har vi indrettet lyst og lækkert, med store vinduer så man kan ligge i sengen og kigge ud på søen – samt med murede køkkener og andre andaluske detaljer, krydret med originale malerier og kælen for detaljerne.

Beliggenheden er perfekt, idet det er lige i midten af Andalusien med bare 1½ time til alle de store byer. Selvom der ikke er er hus i sigte ligger vi dog blot 4 km fra den gamle dæmning med 4 restauranter, campingplads og masser af liv.

Se vores egen finca på dette link.

Se de unikke boliger