Michael's tip:



Book med Autentical

Vi finder denne lejlighed ideel for dem der vil nyde det på kysten - med fantastisk udsigt - men alligevel være private, hævet ovet det hele.

Fra 23 € pr. nat pr. person

Den præcise pris findes i bookingkalenderen næsten nederst på denne side.

Lækker lejlighed i Nerja til 6 personer med uovertruffen udsigt udover Middelhavet

Denne skønne lejlighed, beliggende i den populære kystby Nerja, har ikke kun en fantastisk terasse med en ligeså fantastisk udsigt, men også adgang til pool.

Nerja er den billedskønne hvide kystby beliggende ca. 50 km øst for Malaga. Placeret lige nedenfor de imponerende Sierra Almijara-bjerge er denne gamle fiskerby blevet en af de populæreste byer på kysten. Her er både super-hyggeligt, men også mange mennesker – så er det godt at have en privat lejlighed lidt væk fra det hele.

Lejligheden med den fantastiske udsigt til både stranden ud udover Middelhavet har 3 soveværelser og et badeværelse. Det fuldt ydstyrede køkken fører ind i stuen, hvor der er TV, DVD, stereoanlæg og loftsventilator. Såvel stuen som to af soveværelserne har havudsigt og direkte adgang til den store terasse. Det 3. soveværelser har udsigt ud imod gaden, hvor der også er en solrig terasse. Der er Wifi, grill og et fælles poolområde med dejligt haveområde og en sø i midten.

Lejligheden er ideélt placeret, blot et stenkast fra Nerjas centrum, men allivevel lidt gemt ad vejen. Der er 2 store supermarkeder i byen. Der er muligt at parkerer i gaden – og ellers er den store kommunale parkeringsplads blot 80 meter derfra.

    Vis boligen til andre

    Navn:

    Email:

    Priser og ledige perioder

    Se pris & kalender

    AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

    Autentical Selected



    AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

    Oplev det autentiske Andalusien? Book her:

    Detaljer:


    Areal: 90m²
    6 gæster
    3 soveværelser
    4 senge
    1 badeværelse
    Licens: VFT/MA/04892

    Indtjek: Fra 2:00 PM
    Udtjekning: Før 10:00 AM
    Rygning tilladt
    Ikke egnet til kørestol
    Fest ej tilladt
    Husdyr ej tilladt

    Book med Autentical

    Vi anvender Your.Rentals fordi det er den bedste booking-platform til de små uopdagede 'hemmeligheder' - selvom den kun er på engelsk.

    Tvivl? Spørg Michael

    Hvad gør Autentical forskellig fra andre?
    Vi er de eneste der omhyggeligt har udvalgt unikke boliger langt væk fra turistområderne. Dermed er vi jeres garanti for at undgå masseturismen på jeres ferie.

    Hvorfor benytter vi Your.Rentals-bookingsystemet?
    Your.Rentals er det foretrukne system for ejere af unikke boliger - de udbyder selv deres boliger og fastsætter selv betingelserne.

    · Sikker booking på Your.Rentals platformen. Over 5000 yderst tilfredse gæster har booket siden 2007.

    Det er bestemt muligt at undgå turistmasserne på ferien

    Flere unikke boliger AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism