Michael's tip:

Dette er vores egen finca - og her gør vi vores bedste for at I kan få natur og ægte autentiske oplevelser væk fra masseturismen

Fra 34 € pr. nat pr. person

Den præcise pris findes i bookingkalenderen næsten nederst på denne side.

Restaureret andalusisk gård med uforglemmelig søudsigt – nær Kongestien Caminito del Rey

Flotte nyrenoverede studio-lejligheder til 2 personer. Egen terasse med fantastisk udsigt over søen – og der er ikke et hus i sigte. I har endda søudsigt inde fra sengen!

Helt centralt placeret i Andalusien ligger vores gamle andaluiske gård El Arpa. Vi er et dansk par der i 2007 overtog den gamle forladte gård og siden har vi renoveret den helt igennem så vi nu kan byde gæster velkommen i paradis – midt i den uspolerede natur mellem sø og bjerge.

Her er uanede muligheder – såvel for aktiv ferie som for at besøge seværdigheder; Kongestien Caminito del Rey ligger blot 5 minuter herfra – og Sevilla, Cordoba, Granada, Ronda og Malaga ligger alle 1-1½ times kørsel herfra.

Se pris & kalender

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Et fantastisk naturområde ideelt til vandring, se på fugle, bade i søerne og nyde naturen

Naturområdet inkluderer 3 store søer, bjerge og Kongestien Caminito del Rey

Vores finca er den eneste bygning ved Guadalhorce-søen, så der er udsigt til 100% natur hele vejen rundt. Det er også den “hemmelige sø” – altså den af de 3 søer der kommer færrest besøgende ved, så her er meget fredeligt.

Og der er uanede muligheder her. Udover at bade og nyde naturen er der masser af vandreruter, såvel markerede som umarkerede.

Og så kan man klatre, sejle i kajak, cykle, løbe, kigge på fugle, paraglide og meget mere.

AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism

Autentical Selected



Oplev det autentiske Andalusien? Send bookings-forespørgsel her:

Stueetagen


Gæster: 2
1 badeværelse
1 soveværelse: 1
Type: Studio-lejlighed
1 seng
Indgang: Privat
Areal: 25m²
Licens: A/MA/01851

Slutrengøring: 49€ (obligatorisk)
Indtjek: Fra 4:00 PM
Udtjekning: Før 11:00 AM
En lejlighed er kørestolsegnet
Ikke egnet for børn
Rygning kun udenfor
Husdyr ej tilladt

1. Etage:


Gæster: 2
1 badeværelse
1 soveværelse: 1
Type: Lejlighed
1 seng
Indgang: Privat
Areal: 30m²
Licens: A/MA/01851

Slutrengøring: 49€ (obligatorisk)
Indtjek: Fra 4:00 PM
Udtjekning: Før 11:00 AM
Ikke egnet til kørestol
Ikke egnet for børn
Rygning kun udenfor
Husdyr ej tilladt

Denne finca hedder "El Arpa" og den har egen hjemmeside.

Besøg El Arpa's egen hjemmeside og book direktte der.

Giv venligst besked om at I fandt El Arpa på Autentical.dk.

El Arpa-hjemmesiden

Book med Autentical

Vi anvender Your.Rentals fordi det er den bedste booking-platform til de små uopdagede 'hemmeligheder' - selvom den kun er på engelsk.

Hvad gør Autentical forskellig fra andre?
Vi er de eneste der omhyggeligt har udvalgt unikke boliger langt væk fra turistområderne. Dermed er vi jeres garanti for at undgå masseturismen på jeres ferie.

Hvorfor benytter vi Your.Rentals-bookingsystemet?
Your.Rentals er det foretrukne system for ejere af unikke boliger - de udbyder selv deres boliger og fastsætter selv betingelserne.

Det er bestemt muligt at undgå turistmasserne i Andalusien

Selvom vores finca ligger tæt ved Kongestien Caminito del Rey er her meget fredeligt og næsten ingen besøgende – folk holder sig ved restauranterne omkring indgangen til Caminito del Rey. Så den ligger tæt på, men alligevel afsides.

Flere unikke boliger AUTENTICAL Get Away From Mass Tourism
Studio på 1. sal Soveværelse Køkken Badeværelse Køkken i stueetagen Soveværelse i stueetagen Studio på 1. sal Vores finca i naturområdet ved søen Terasse Søudsigt Terasse Terasse Hængekøje Fællesområdet Velkommen på El Arpa Badeværelse Fællesområdet Fællesområdet Studio på 1. sal Caminito del Rey Ved søen Caminito del Rey Guadalhorce-søen ved søen Studio på 1. sal soveværelse køkken køkken studio på 1. sal badeværelse studio i stueetagen køkken soveværelse fællesområde fællesområde fællesområde fællesområde terasse terasse terasse udsigt morgenmad på terassen udsigt Vores finca ved Guadalhorce-søen Andalusisk finca ved søen Andalusisk gård i naturområde nær Kongestien Caminito del Rey studio på 1. sal fællesområde fællesområde badeværelse fællesområde terasse stien til søen terasse terasse studio på 1. sal fællesområde fællesområde studio på 1. sal studio på 1. sal terasse